Hosting en Servers

Voor elk bedrijf & ieder budget

Of u nu webruimte zoekt voor uw hobby, uw bedrijf, een vereniging of club. Voor uw E-commerce project, een webshop, of storage voor uw backups. Bij TeDoc bent u aan het juiste internetadres.

Al meer dan 21 jaar bieden wij hostingdiensten aan. Onze producten zijn geen “bijeen geraapte opsomming van zoveel mogelijk opties“, maar zorgvuldig uitgekiende en geteste features waar u wat aan heeft. Ontstaan uit onze jarenlange ervaring met webhosting.
TeDoc kan desgewenst voor u een virtual webserver op maat samenstellen. Met precies zoveel harddisk ruimte en E-mailadressen als u nodig heeft. Of zelfs een beveiligde mirro-site met MySQL replicatie in een Highly Available omgeving.

Om het u gemakkelijk te maken hebben we een aantal voordelige en uitgekiende standaard pakketten (accounts) samengesteld. Deze bevatten voor de doorsnee gebruiker de resources die nodig zijn.
Selecteer hieronder:

HTML-hosting is gewoon plain oldskool hosting. Geen scripting. Puur en alleen HTML. Spotgoedkoop, bloedsnel en superveilig

Voor een dynamische website heeft u een scripting-taal nodig met een database. Zeer populair is PHP, gecombineerd met de MySQL database. Daarvoor zijn zelfs ontzettend veel gratis webscripts te downloaden.

WordPress is het meest populaire Content Management Systeem (een “CMS”). Wij hebben voor u alles al optimaal afgesteld, beveiligd, getest en ingericht.
Met onze Nginx WordPress hosting is uw site sneller, lichter én veiliger. Dat vindt Google ook fijn.
Voor degene die toch beslist Apache moet gebruiken, is er uiteraard ons geoptimaliseerde Apache-pakket.

De hosting van een Webshop verdient speciale aandacht. Downtime en andere problemen betekenen omzet verlies.. Onze shop accounts zijn jarenlang getest en uitgebalanceerd. Elk pakket biedt specifieke voordelen. Kunt u niet zelf kiezen? Vraag het ons!

Onze hosting-accounts met E-mail bevatten altijd onze “MailXpert” spamfilters voor binnenkomende E-mail. Meer daarover elders op onze website, klik hier.
Echter komen onze pakketten niet met de SMTP mogelijkheid. Ook kan er niet in webscripts gebruik meer worden gemaakt van de SendMail functie om mail te verzenden met webscripts. Hiervoor kunt u de SMTP-functie bij de mail van uw internet-provider gebruiken. Klik hier voor meer informatie daarover.

HTML-hosting is veilig en snél, omdat het geen webscripting bevat. HTML-websites worden niet veel meer gemaakt, maar er zijn ook nog steeds wel zeer voordelig HTML-templates te downloaden via ThemeForest.

Onze WordPress Accounts draaien naar keuze onder het webserver systeem “Nginx” of “Apache”, welke op zijn beurt gebruik maken van memory-caching (Memory is sneller dan Harddisk). De servers werken met supersnelle Solid State Drives.

Minstens zo belangrijk is het kiezen van de juiste hosting en SLA voor uw e-commerce website. Onze standaard-accounts voldoen uitstekend voor kleine hobby-winkels. Maar als uw shop significante omzet draait, dan is het wellicht verstandig om toch eens met Tedoc te praten over de mogelijkheden van meer performance voor uw website, de optimalisatie van uw hosting en de website, het onderhoud, of het zeker stellen van uw E-mail…

Een VPS op maat?
Bent u op zoek naar iemand die u met veel ervaring terzijde kan staan?
U kunt en wilt veel zelf doen, maar toch graag iemand achter de hand houden voor advies?

Neem dan eens contact met ons op om uw idee of project te bespreken.

Heeft u een vraag? Dan snel naar onze FAQ