Hosting en Servers

Voor elk bedrijf & ieder budget

Of u nu webruimte zoekt voor uw hobby, uw bedrijf, een vereniging of club. Voor uw E-commerce project, een webshop, of storage voor uw backups. Bij TeDoc bent u aan het juiste internetadres.

Al meer dan 21 jaar bieden wij hostingdiensten aan. Onze producten zijn geen “bijeen geraapte opsomming van zoveel mogelijk opties“, maar zorgvuldig uitgekiende en geteste features waar u wat aan heeft. Ontstaan uit onze jarenlange ervaring met webhosting.
TeDoc kan desgewenst voor u een virtual webserver op maat samenstellen. Met precies zoveel harddisk ruimte en E-mailadressen als u nodig heeft. Of zelfs een beveiligde mirro-site met MySQL replicatie in een Highly Available omgeving.

Om het u gemakkelijk te maken hebben we een aantal voordelige en uitgekiende standaard pakketten (accounts) samengesteld. Deze bevatten voor de doorsnee gebruiker de resources die nodig zijn.
Selecteer hieronder:

Voor een dynamische website heeft u een scripting-taal nodig met een database. Zeer populair is PHP, gecombineerd met de MySQL database. Daarvoor zijn zelfs ontzettend veel gratis webscripts te downloaden.

Heeft u een vraag? Dan snel naar onze FAQ