Wij hebben het voor U en voor onszelf gemakkelijk gemaakt door veel te investeren in zelfredzaamheid met geavanceerde software zoals Odin Plesk Panel, HostFact, WordPress updatemanagement, etc.

Maar uiteraard begrijpen wij dat u soms ook gewoon ontzorgd wilt worden of gewoon zelf geen tijd hebt voor ingewikkelde web-dingen, waarin wij zijn gespecialiseerd.
Dus wilt u niet zelf uw E-mail, DNS, etc, instellen op de server? Dan kunnen wij dat wel voor u doen.
Daarvoor hanteren wij de volgende tarieven:

ZIE HIER

Voor onderhoudsabonnementen WordPress, zie deze link: https://tedoc.nl/webdesign/wordpress-onderhoudsabonnement/
.

Contactformulier
U geeft toestemming dat wij uw persoonsgegevens verwerken (privacy wet) *
Sending