Hosting & Servers

Hosting & Servers

Voor elk bedrijf & ieder budget

Of u nu webruimte zoekt voor uw hobby, uw bedrijf, een vereniging of club. Voor uw E-commerce project, een webshop, of storage voor uw backups. Bij TeDoc bent u aan het juiste internetadres.

Al 20 jaar bieden wij hostingdiensten aan. Onze producten zijn geen “bijeen geraapte opsomming van zoveel mogelijk opties“, maar zorgvuldig uitgekiende en geteste features waar u wat aan heeft. Ontstaan uit onze jarenlange ervaring met webhosting.
TeDoc kan desgewenst voor u een virtual webserver op maat samenstellen. Met precies zoveel harddisk ruimte en E-mailadressen als u nodig heeft. Of zelfs een beveiligde mirro-site met MySQL replicatie in een Highly Available omgeving.

Om het u gemakkelijk te maken hebben we een aantal voordelige en uitgekiende standaard pakketten (accounts) samengesteld. Deze bevatten voor de doorsnee gebruiker de resources die nodig zijn.
Selecteer hieronder:

HTML-hosting is gewoon plain oldskool hosting. Geen scripting. Puur en alleen HTML. Spotgoedkoop, bloedsnel en superveilig:

Voor een dynamische website heeft u een scripting-taal nodig met een database. Zeer populair is PHP, gecombineerd met de MySQL database. Daarvoor zijn zelfs ontzettend veel gratis webscripts te downloaden.

[go_pricing id=”tedoc-blue_11-php”]

WordPress is het meest populaire Content Management Systeem (een “CMS”). Wij hebben voor u alles al optimaal afgesteld, beveiligd, getest en ingericht.
Met onze Nginx WordPress hosting is uw site sneller, lichter én veiliger. Dat vindt Google ook fijn.
Voor degene die toch beslist Apache moet gebruiken, is er uiteraard ons geoptimaliseerde Apache-pakket.

[go_pricing id=”tedoc-blue_15_wp”]

De hosting van een Webshop verdient speciale aandacht. Downtime en andere problemen betekenen omzet verlies.. Onze shop accounts zijn jarenlang getest en uitgebalanceerd. Elk pakket biedt specifieke voordelen. Kunt u niet zelf kiezen? Vraag het ons!

[go_pricing id=”tedoc-blue_15_shop”]

Onze hosting-accounts met E-mail bevatten altijd onze “MailXpert” spamfilters. Meer daarover elders op onze website, klik hier.

HTML-hosting is veilig en snél, omdat het geen webscripting bevat. HTML-websites worden niet veel meer gemaakt, maar er zijn ook nog steeds wel zeer voordelig HTML-templates te downloaden via ThemeForest.

Onze WordPress Accounts draaien naar keuze onder het webserver systeem “Nginx” of “Apache”, welke op zijn beurt gebruik maken van memory-caching (Memory is sneller dan Harddisk). De servers werken met supersnelle Solid State Drives.

Minstens zo belangrijk is het kiezen van de juiste hosting en SLA voor uw e-commerce website. Onze standaard-accounts voldoen uitstekend voor kleine hobby-winkels. Maar als uw shop significante omzet draait, dan is het wellicht verstandig om toch eens met Tedoc te praten over de mogelijkheden van meer performance voor uw website, de optimalisatie van uw website, het onderhoud, of het zeker stellen van uw E-mail…

[ultimate_pricing color_scheme=”blue” package_heading=”Mini” package_sub_heading=”Mini Hosting” package_price=”€81,=” package_unit=”Jaar” package_btn_text=”Bestel nu”]
  • 200 MB
  • 4 GB
  • 1
  • 5 boxen
  • PHP, FastCGI
[/ultimate_pricing]

Heeft u een vraag? Dan snel naar onze FAQ