Hosting & Servers

Hosting & Servers

Voor elk bedrijf & ieder budget

Of u nu webruimte zoekt voor uw hobby, uw bedrijf, een vereniging of club. Voor uw E-commerce project, een webshop, of storage voor uw backups. Bij TeDoc bent u aan het juiste internetadres.

Al 20 jaar bieden wij hostingdiensten aan. Onze producten zijn geen “bijeen geraapte opsomming van zoveel mogelijk opties“, maar zorgvuldig uitgekiende en geteste features waar u wat aan heeft. Ontstaan uit onze jarenlange ervaring met webhosting.
TeDoc kan desgewenst voor u een virtual webserver op maat samenstellen. Met precies zoveel harddisk ruimte en E-mailadressen als u nodig heeft. Of zelfs een beveiligde mirro-site met MySQL replicatie in een Highly Available omgeving.

Om het u gemakkelijk te maken hebben we een aantal voordelige en uitgekiende standaard pakketten (accounts) samengesteld. Deze bevatten voor de doorsnee gebruiker de resources die nodig zijn.
Selecteer hieronder:

Voor een dynamische website heeft u een scripting-taal nodig met een database. Zeer populair is PHP, gecombineerd met de MySQL database. Daarvoor zijn zelfs ontzettend veel gratis webscripts te downloaden.

[go_pricing id=”tedoc-blue_11-php”]
[ultimate_pricing color_scheme=”blue” package_heading=”Mini” package_sub_heading=”Mini Hosting” package_price=”€81,=” package_unit=”Jaar” package_btn_text=”Bestel nu”]
  • 200 MB
  • 4 GB
  • 1
  • 5 boxen
  • PHP, FastCGI
[/ultimate_pricing]

Heeft u een vraag? Dan snel naar onze FAQ